Mathbooster - uudenlainen tapa matematiikan opiskeluun!

Mathbooster on lukiolaisille suunnattu sovellus, jossa yhdistyvät matematiikan opiskelussa avainasemassa olevat asiat - säännöllinen harjoittelu ja laskurutiinien kehittäminen. Mathbooster antaa päivittäin työn alle 3 tehtävää, joiden avulla saa juuri sopivan määrän laskuharjoituksia päivässä! Sovelluksessa voi valita itselleen sopivan kurssitason sekä kaikki lukion kurssit, joissa kokee tarvitsevansa lisäharjoitusta. Parhaan mahdollisen oppimistuloksen saa, kun aloittaa Mathboosterin kurssin samaan aikaan kyseenomaisen lukiokurssin kanssa.

Valmennuskeskuksen toteuttamassa Mathboosterissa on hyödynnetty Viopen omaa älykästä teknologiaa. Kehittymistä ja tuloksia voi siis seurata kätevästi reaaliajassa automaattisen vastaustarkastustekniikan ansiosta.

Mathbooster on erittäin helppokäyttöinen ja edullinen - ensimmäisen kurssin saa tutustumistarjouksena vieläpä ilmaiseksi. Sovelluksen voi ladata tavalliseen tapaan App Storesta tai Google Playsta.

Alla vielä video Mathboosterista!

Mathbooster-video

Ensimmäinen kurssi on ilmainen!

Matematiikkaan kannattaa todellakin panostaa - arvosanojen parantaminen ja matematiikan opiskelu ei tämän helpompaa voi olla!


Viope Education perustettiin vuonna 2001. Viope on johtava edelläkävijä moderneissa, tekoälyllä tuetuissa blended learning -ratkaisuissa ja tarjoaa pakettiratkaisuina verkko-opiskelualustat, laajan sisällön, ammattitaitoiset opettajat ja älykkäät työkalut. Paketteja käytetään muun muassa korkeakoulututkinto-ohjelmissa, polkuopinnoissa ja erilaisissa työelämän taitokoulutuksissa.

Mika Lackman