Viope World & uudistukset

Käyttäjämäärät ovat kasvaneet Viopella hurjasti. Pelkästään tämän tammikuun aikana saavutimme käyttäjämääräennätyksen, sillä Viopen alustalla on nyt yli 15 tuhatta uutta käyttäjää!

Näin voimakkaan kasvun takia haluamme varmistaa, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Tästä syystä Viope World on päivitetty AWS Infraan (AWS Infrastructure). Tämä mahdollistaa entistäkin stabiilimman palvelun, joka vastaa asiakkaiden pyyntöihin nopeammin kun aiemmin.

Palvelu koostuu isosta määrästä prosesseja ja tämän uuden käyttöjärjestelmän päivityksen myötä niitä jokaista voidaan nyt hallinnoida itsenäisesti. Tämä ennen kaikkea parantaa asiakaspalvelua, mutta myös mahdollistaa nopean skaalautumisen maailmanlaajuisesti!


Viope Education perustettiin vuonna 2001. Viope on johtava edelläkävijä moderneissa, tekoälyllä tuetuissa blended learning -ratkaisuissa ja tarjoaa pakettiratkaisuina verkko-opiskelualustat, laajan sisällön, ammattitaitoiset opettajat ja älykkäät työkalut. Paketteja käytetään muun muassa korkeakoulututkinto-ohjelmissa, polkuopinnoissa ja erilaisissa työelämän taitokoulutuksissa.

Mika Lackman